fbpx
Fri frakt vid köp över 399 kr

ALLMÄNNA & KÖPVILLKOR

1. Juridiskt ansvarig i Sverige är enda återsförsäljare MediBalans Christina Biri AB 559249-7290.  Besökaren / användaren av sidorna och tjänsterna på webbplatsen www.yoursuperfoods.se från GP Hellenic Soil Ltd., som ligger på Kolokotroni Street nr. 6 i Nicosia, Cypern (kontakttelefon: 00357-22.34.40.70), måste läsa detta noggrant och om du inte är överens med de angivna villkoren, FÅR INTE ANVÄNDA DET. Annars antas det att han accepterar villkoren i nuet och ger sitt samtycke. Den juridiska informationen och villkoren häri reglerar alla webbplatser på webbplatsen GP Hellenic Soil Ltd. om inte annat uttryckligen anges på en viss sida.

2. Ansvarsbegränsning: Genom att gå in på denna webbplats accepterar besökaren / användaren av sidorna och tjänsterna på webbplatsen för GP Hellenic Soil Ltd. att dess användning sker på egen risk och att ingen av de inblandade parterna har något ansvar för skapande, produktion eller publicering av denna webbplats. Indikativt men inte begränsande anges att det inte är ansvarigt för direkta, tillfälliga, följd- eller indirekta skador eller kostnader eller utgifter av något slag (inklusive advokatsalar, expertavgifter eller andra kostnader) som kan uppstå direkt eller indirekt från tillgång , användning eller navigering av denna webbplats eller nedladdning av material, text, data, bilder, videor, ljud- eller ljudfiler från denna webbplats inklusive, men inte begränsat till, virusinducerat virus; , fel, mänsklig handling eller utelämnande från något datorsystem, telefonlinje, datorhårdvara, programvara eller programfel, eller något annat fel, utelämnande eller fördröjning i överföring från datorn eller från nätverksanslutningen.

3. GP Hellenic Soil Ltd., utan garanti och därför inte ansvarar, gör allt för att säkerställa att informationen och allt innehåll styrs av största noggrannhet, tydlighet, aktualitet, fullständighet och tillgänglighet. GP Hellenic Soil Ltd. ska under inga omständigheter, inklusive denna vårdslöshet, vara ansvarig. för skador som orsakats besökaren / användaren på grund av denna användning av denna webbplats.

4. Immateriell och industriell äganderätt: Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till texter, namn, varumärken, logotyper, grafik, illustrationer, fotografier, video- eller ljudfiler och i allmänhet all slags upphovsrätt tillhör GP Hellenic Soil Ltd. och regleras av nationella och internationella bestämmelser om upphovsrätt, med undantag för uttryckligen erkända tredjepartsrättigheter. Reproduktion, ompublicering, kopiering, lagring, försäljning, överföring, distribution, publicering, utförande, nedladdning, översättning, modifiering på något sätt, helt eller delvis, utan uttryckligt föregående samtycke från GP Hellenic Soil Ltd. är därför uttryckligen förbjudet. , om inte annat anges häri. Användaren / besökaren accepterar att allt som finns på sidorna på denna webbplats är ett registrerat varumärke eller immateriell egendom som tillhör GP Hellenic Soil Ltd., eller tredje part (används efter licensiering) och därför i händelse av brott mot GP Hellenic Soil Ltds rättigheter. förbehåller sig rätten att utöva sina rättigheter inför behöriga domstolar.

5. Besökaren / användaren av denna webbplats måste följa bestämmelserna i europeisk och internationell rätt och relevant lagstiftning som reglerar telekommunikation, och å andra sidan att avstå från all olaglig och kränkande användning av innehållet och tjänsterna på denna webbplats. Eventuella skador som orsakats på denna webbplats eller på Internet som kommer att orsakas av missbruk eller felaktig användning av relevanta tjänster av användaren / besökaren faller inom hans eget ansvar.

6. Olagligt eller olagligt uppförande: Besökaren / användaren av denna webbplats får inte publicera eller överföra på denna webbplats något pornografiskt, obscent, obscent, förtalande, förolämpande, rasistiskt, hotande, olagligt eller annat material som kan utgöra eller uppmuntrar till uppförande som kan utgöra ett brott, orsaka ansvar eller på annat sätt bryta mot någon lagbestämmelse. Även om GP Hellenic Soil Ltd. GP Hellenic Soil Ltd. eller någon annan part som är involverad i skapandet, produktionen eller publiceringen av denna webbplats kan övervaka, inspektera eller revidera överföringar, leveranser och alla parter som är involverade i skapandet, produktionen eller publiceringen av denna webbplats avsäger sig allt ansvar som kan uppstå på grund av deras innehåll, inklusive vägledande och icke-begränsande anspråk på ärekränkning, ärekränkande, hädelse, efterliknande eller intrång i upphovsrätten.

7. Hyperlänkar: Även om denna webbplats kan vara länkad till andra webbplatser ansvarar den inte för innehållet och tjänsterna på de andra webbplatserna som den länkar till, eller garanterar dess tillgänglighet. GP Hellenic Soil Ltd. avsäger sig direkt eller indirekt godkännande, godkännande, relation, sponsring eller anknytning till länkade webbplatser såvida det inte uttryckligen anges här. Genom att besöka den här webbplatsen accepterar besökaren / användaren av denna webbplats att GP Hellenic Soil Ltd. inte ansvarar för några problem som kan uppstå under besöket / användningen av de webbplatser som denna hänvisar till, som uteslutande avser ansvarsområdet på respektive webbplats.

8. Revision av detta: GP Hellenic Soil Ltd. förbehåller sig rätten att granska denna juridiska information när som helst och av vilken anledning som helst utan föregående meddelande eller skyldighet. Användare / besökare måste alltid kontrollera eventuella ändringar och om de fortsätter att använda antas det i alla fall att de accepterar de ändrade villkoren. Annars måste de avstå från att använda / besöka denna webbplats.

9. Tillämplig lag: Detta användningsavtal regleras av bestämmelserna i europeisk lag, EU-lagens direktiv och förordningar och relevanta internationella bestämmelser och tolkas i enlighet med reglerna för god tro, affärsetik och dess ekonomiska och sociala syfte. . rätt. Om en bestämmelse anses strida mot lagen och därför ogiltig eller ogiltig upphör den automatiskt att vara giltig, utan att i något fall påverka giltigheten av de andra villkoren. Ingen ändring av villkoren i detta avtal kommer att övervägas och kommer inte att ingå i det, om det inte har skrivits och införlivats.

10. För användare under 18 år anses det vara givet att få föräldrarnas / vårdnadshavarnas samtycke i förväg i varje fall deklaration av personuppgifter på webbplatsen för GP Hellenic Soil Ltd ..

11. För frågor eller förtydliganden angående www.yoursuperfoods.se kan användare kontakta MediBalans Christina Biri AB via webbplatsformuläret eller direkt på info@yoursuperfoods.se.

 

Köpvillkor

Här finner du information om våra köpvillkor.

 

 1. Allmänt

Dessa allmänna köpvillkor är tillämpliga på försäljning av produkter till privatpersoner från SUPERFOODS webbplats www.yoursuperfoods.se. För att handla produkter av www.yoursuperfoods krävs att du har fyllt 18 år.

 1. Beställning

Beställning av produkter sker på www.yoursuperfoods.se Genom din beställning accepterar du dessa allmänna villkor.

Orderbekräftelse och kvitto

Efter att du har gjort en beställning kommer vi att bekräfta mottagandet av din order per e-post. När du har fått orderbekräftelsen kan du inte längre göra några ändringar i din order. De varor som finns exponerade på www.yoursuperfoods.se vid beställningstillfället lagerhålls men det kan ske förändringar i lagret fram till dess att varan plockas. Om en beställd vara inte finns i lager när ordern plockas är SUPERFOODS inte skyldigt att leverera varan och du kommer då att krediteras varans värde.

Efter att ordern är plockad och skickad från oss så mailar vi en leveransavisering som också fungerar som kvitto.

Annullering av beställningar

SYPERFOODS förbehåller sig rätten att annullera beställningar som innehåller felaktiga personuppgifter, misstänks vara bedrägliga och/eller om kunden har betalningsanmärkningar.

 1. Priser

Samtliga priser på www.yoursuperfoods.se  anges i svenska kronor inklusive moms (eventuell fraktkostnad tillkommer). Samtliga priser uppdateras regelbundet och SUPERFOODS förbehåller sig rätten att göra prisändringar utan föregående avisering. Vid kampanjer eller andra erbjudanden kan särskilda villkor gälla.

 1. Betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning direktbetalning samt betalning med Swish. Denna betalningslösning kallas Klarna Checkout.

Genom köpet godkänner du dels våra köpvillkor, dels Klarnas villkor.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. För vissa alternativ gäller särskilda villkor enligt vad som framgår i Klarna Checkout Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan.

 

Mer information om Klarnas betalsätt eller din betalning besök klarna.se.

 1. Frakt och leverans

Våra leveranssätt

Varor som skickas per post kan vara känsliga för t.ex. vissa temperaturer och det är därför viktigt att din brevlåda töms varje dag då du väntar leverans från SUPERFOODS. Om du bor i lägenhet med brevinkast ber vi dig notera att läkemedel ska förvaras oåtkomligt för barn och husdjur.

Rätt för SUPERFOODS att ändra leveranssätt i vissa fall

SUPERFOODS förbehåller sig rätten att ändra leveranssätt i de fall en vara bedöms olämplig att skicka enligt det leveranssätt som du har valt. Om du valt leverans till brevlåda och det visar sig att beställningens volym och/eller varornas egenskaper inte medger sådan leverans förbehåller sig SUPERFOODS rätten att leverera din beställning till närmaste postombud.

Tid för leverans

En beställning beräknas levereras på den dag som anges på de föreslagna leveransalternativen. I den mån aktuell vara inte finns i lager skickas din beställning normalt nästkommande vardag (eller så snart varan finns i lager). För det fall du inte är hemma när våra samarbetspartners levererar varor till dig görs flera leveransförsök.

 1. Ångerrätt

Som kund har du rätt att ångra ditt köp enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Om du som kund vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Om du har hanterat varan i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa varans egenskaper eller funktion har MediBalans Christina Biri AB rätt att göra värdeminskningsavdrag på upp till 100 % av varans pris. Värdeminskningsavdraget bestäms i varje enskilt fall beroende på vilken typ av vara du köpt samt vilken värdeminskning som uppstått på grund av hanteringen.

Undantag från ångerrätten

Från ångerrätten undantas varor som av hälso- och hygienskäl inte kan säljas till annan konsument om den returneras. Exempel på sådana varor är öppnade eller skadad förpackning.

Vad ska jag göra om jag vill utnyttja ångerrätten?

För utnyttjande av ångerrätten ska varan skickas per post till Medibalans huvidbutik eller återlämnas på något av Medibalans huvudbutik.

Väljer du istället skicka tillbaka varan med postförsändelse går du tillväga på följande sätt:

Kontakta vår kundkontakt på telefon eller mejl. Ange ditt ordernummer och att du vill returnera en vara.

Vi mejlar eller postar dig en returfraktsedel som du kan skriva ut och fästa på ditt paket.

Lämna in paketet på ditt närmaste Postnord-ombud. MediBalans står för frakten.

 1. Återbetalning

Om du utnyttjar din ångerrätt kommer du att få återbetalning senast inom 14 dagar från det att MediBalans mottagit den returnerade varan.

Återbetalning sker av Klarna och hela beloppet återbetalas (inklusive frakt, skatt och avgifter) förutsatt att det är varor som omfattas av ångerrätten (se punkt 7 Ångerrätt ovan).

 1. Reklamation

Om din leverans är felaktig, skadad eller ofullständig ska du, snarast efter att felet upptäcktes göra en reklamation genom att vända dig till SUPERFOODS Kundkontakt eller till vårt huvudbutik. Du har rätt att reklamera varan inom tre månader från köpet. Om du behöver skicka in den felaktiga, skadade eller ofullständiga varan per post står SUPERFOODS för frakten. SUPERFOODS förser dig med en returfraktsedel enligt punkt 7 ovan.

 1. Ej uthämtade/mottagna paket

Om du ha valt att få din beställning skickad till ett ombud, ett apotek eller till ett smart skåp (Instabox) för upphämtning ligger din beställning hos ombudet, det aktuella apoteket eller i det smarta skåpet under en viss tid efter att du aviserats om du ska hämta beställningen. Därefter skickas beställningen tillbaka till SUPERFOODS.

Om du har valt att få din beställning hemlevererad kommer vi att göra ett antal leveransförsök. Om vi inte kan nå dig och beställningen inte får lämnas vid dörren kommer beställningen att skickas tillbaka till SUPERFOODS.

Om du inte hämtar ut din beställning i tid eller vi inte lyckas nå dig vid hemleverans kommer vi att debitera dig 150 kronor för frakt- och hanteringskostnader. Läs mer om förutsättningarna för de olika frakt- och leveransalternativen här.

Om beställningen innehåller varor som omfattas av ångerrätten, se punkt 7 ovan, kommer vi att kreditera dig sådana varors värde (med avdrag för frakt- och hanteringskostnaden, 150 kronor). Om du ångrar köpet av sådana varor och vill du undvika frakt- och hanteringskostnaden behöver du hämta ut/ta emot beställningen och hantera returen enligt punkt 7 ovan. Om varorna inte omfattas av ångerrätten kommer du inte att krediteras sådana varors värde och därtill kan vi komma att debitera dig för frakt- och hanteringskostnaden.

 1. Personuppgifter

När du genomför ett köp på www.yoursuperfoods.se behandlar vi dina personuppgifter för att bl.a.  genomföra köpet. Läs mer vår behandling av dina personuppgifter här.

 1. Ansvar för skada

SUPERFOODS ansvar för fel och/eller förseningar och skada (såväl direkt som indirekt) regleras i enlighet med dessa villkor och Konsumentköplagen (1990:932).

 1. Ändring av villkoren

SUPERFOODS förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa allmänna villkor (ändringarna tillämpas dock inte på redan ingångna köpavtal).

 1. Kontakta oss

SUPERFOODS kundkontakt: hit kan du ringa vid frågor och rådgivning om varor på recept, reklamationer, etc.

Telefon +4608231044och e-post info@yoursuperfoods.se. Adress och telefonnummer till respektive apotek finns på vår webbplats www.yoursuperfoods.se.

Nyhetsbrev

Beställ vårt nyhetsbrev! Var först att höra om Superdfoods erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter
Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
0